Websites zonder zorgen!

Project Gegevens

Klant: De Fransman
Date: 2013 / 2015
Skills: Web Design, Reserveringsformulier
Bekijk: website online

De opdracht

Fonduerestaurant De Fransman wilde haar website laten moderniseren. Belangrijk daarbij was dat er door gasten online geboekt zou kunnen worden middels een reserveringsmodule.

Normaal gesproken kosten dat soort functies en mogelijkheden maandelijks veel geld. Fonduerestaurant De Fransman heeft Cloudwebs daarom gevraagd een andere variant voor hen te gaan verzorgen.

Tevens was het van belang dat gasten online de verschillende menu’s kunnen raadplegen, met name ook op mobiele devices zoals tablets en smartphones. En, speciale aanbiedingen en actiemenu’s voor bijvoorbeeld Albert Heijn, Xenos en Kerstmis moeten gemakkelijk kunnen worden toegevoegd.

De uitwerking

Cloudwebs begon aan de eerste opdracht voor Fonduerestaurant De Fransman in 2013.
De website werd volledig nieuw ontworpen en de gewenste functionaliteit die voor een restaurant zo belangrijk zijn werden geïmplementeerd.

Gasten kunnen online boeken, de reserveringen komen bij De Fransman zelfs op de mobiele telefoon binnen en het bijhouden van de website kunnen ze zelf verzorgen middels het WordPress CMS.

Cloudwebs zou Cloudwebs niet zijn als wij naast deze mogelijkheden meer service verlenen. Wij plaatsen met plezier voor de klant updates, nieuwe menu’s, foto’s etc., ook al zouden ze dat zelf kunnen.

Als klap op de vuurpijl hebben wij ook in de zomer van 2015 aangeboden de website weer eens tegen het licht te houden en de lay-out, werking, technieken, reserveringsmodule etc. aan te passen aan de meest recente standaarden.

Kenmerken:

Responsive design

Koppeling social media

N

Nieuws items

l

Reserveringsformulier

Wilt u ook zo'n schitterende website?

 

Informeer!