Ons CMS nu nog gebruiksvriendelijker

26 jun 2015 | Nieuws

De wereld van het web is volop in beweging. Van technieken die we nu krijgen voorgeschoteld konden we pakweg 10 jaar geleden alleen maar dromen. En het gaat maar door.

Bij Cloudwebs houden we niet van half werk en daarom laten wij u daar ook van profiteren. Wij bieden u namelijk het meeste gebruikte en geavanceerde cms ter wereld: WordPress. Een CMS waarvan geschat wordt dat maar liefst een zesde van alle websites ter wereld er gebruik van maakt. Meer dan 66 miljoen gebruikers ter wereld!

Daaronder bevinden zich grote bedrijven zoals Sony Music, MTV News, Ebay maar ook de Rolling Stones. Niet de eerste de besten dus.

Hun keuze is vrij voor-de-hand-liggend, want WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, veilig en wordt met grote regelmaat ge-update.

Bij Cloudwebs gaan we het nu echter nog gemakkelijker maken! Met ons nieuwe geïntegreerde en zeer gebruiksvriendelijke dashboard kan voortaan iedereen met groot gemak een bericht plaatsen of een pagina maken.

De werking is simpel;
1. kies de module die u wilt,
2. klik en sleep de module op de gewenste plaats,
3. voeg uw content toe, en klaar!Wilt u instellingen van de door u gekozen module wijzigen? Geen probleem. Of het nu gaat om tekstgrootte, aangepaste stijlen voor mobiele apparaten, het maakt niet uit. Alles is in te stellen met het gemak waar zelfs een kind versteld van zal staan.Wilt u graag eens zelf ervaren hoe bovenstaande zaken in de praktijk werken? Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u nieuwsgierig geworden bent naar wat wij u allemaal te bieden hebben.

Stuur ons een berichtje of bel 06-512 844 67 voor een afspraak. Geheel vrijblijvend! De koffie staat voor u klaar.