Websites zonder zorgen!

Bel 06 - 512.844.67

Nieuwsbrief

Waarom denkt u dat er op zeer veel websites om uw emailadres gevraagd wordt? Zouden ze niet weten dat social media tegenwoordig ‘hot’ is?

Het lijkt er op dat sommige bedrijven er alles aan doen om u in te laten schrijven. Ze geven cadeau’s weg, bieden korting aan etc. Zelfs aanmelden met uw Facebook-account is gemakkelijk.

De reden is eenvoudig: ze willen het zo gemakkelijk mogelijk om uw emailadres te ontvangen.
Email is namelijk het grootste sociale netwerk online!
Immers, kent u iemand die internet gebruikt zonder ook gebruik te maken van email? Kijk, dat bedoel ik 😉

Terwijl de voorkeur voor social-media platforms regelmatig wijzigt, blijft uw emailadres waarschijnlijk voor vele jaren achtereen hetzelfde. Daarom is emailmarketing zo ontzettend waardevol voor website-eigenaren.

Ondanks de klachten over spam leest de meerderheid zijn email elke week. Dat lijkt misschien onbelangrijk maar op Facebook wordt slechts 5 tot 10% van de updates bekeken. Net als op Twitter.

Natuurlijk is er een risico dat email niet geopend wordt, als uw onderwerp bijvoorbeeld saai is of wanneer het in de spambox terecht komt. Toch weet u zeker dat het verzonden is.

Uw emailbericht (of nieuwsbrief) blijft rustig wachten in de inbox van de ontvanger, zelfs wanneer hij/zij een weekje op vakantie was.


Indien uw belangstelling gewekt is kunt u ons altijd even bellen of langskomen voor meer informatie.